Mellodags

Så var det dags igen – Mellon, för de riktigt hängivna fansen är flera lördagskvällar nu bokade och heliga.

Jag tillhör inte riktigt dem, visst jag följer vilka som går vidare och så, men jag sitter inte klistrad framför Tv, n varje lördagskväll bara för att kolla just det, men jag har ju förstått att många gör det, har inga synpunkter alls på det, man gör och gillar olika.

Jag tar nog min popcorn och godisskål och sätter på en bra film eller serie, kolla mina tips på vad jag gillar nu!

Tunna blå linjen SVT, tyckte först att den inte var så spännande….. men vad den tog sig, nu älskar jag de där poliserna man får följa!

Atlantic Crossing SVT, fått ganska dålig kritik men de avsnitt jag sett gillar jag! Se den!

Lupin Netflix, Gentlemannatjuven i ny modern tolkning av fransk klassiker!

Spring Uje spring, SF Anytime, den här får man köpa, kostar ungefär som två biobiljetter. Denna filmen ska ses denna helgen, längtar redan, tror den är både lite sorglig och underhållande, ser verkligen fram emot denna upplevelsen.

Sist men inte minst….. veckans absoluta snackis, som inte ens har sett dagens ljus ännu, spännande!

Filmen om kungen…… jisses vad ska man tycka och tro om den, såg inte den komma kan jag säga.

Och vilka ska spela kungen, lär ju bli några stycken….. den delikata frågan?

Det mina vänner var mina lördagskvällar, kanske det blir någon Mello lördag också, vem vet?

Ha en fin lördag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: