Blomkrukor

Nu kan vi väl vara eniga om att ljuset är tillbaka, dagsljuset alltså……

Jag tycker det känns lite ljusare för varje dag, iallafall på eftermiddagen, jag är sällan uppe så där tidigt om morgnarna så där märker jag ingen skillnad ännu, fast det är ni säkert många andra som har koll på.

Med ljuset kommer också växtkraften och våra inneväxter får lite mer energi, då är det dags för att plantera om, införskaffa lite nya växter, och uppdatera krukförrådet, säkert fler än jag som är sugen på det. Har kollat lite på vad som erbjuds, varsegoda!

Hortus ny färg, Svenskt tenn

Anna Petrus, Svenskt tenn.

Kanske ingen kruka man köper några stycken av, supersnygg och superdyr…. gjutjärn så den väger sina kilon! Men så läcker!!!

Svenskt tenn

Svenskt tenn. https://www.svenskttenn.se/sv/

Ellos

Ellos

Ellos

Ellos. https://www.ellos.se/

Prins Eugens krukor i vitt och denna blå, som tillverkades inför kungens 70- årsdag, tror inte den tillverkas just nu, men kanske du kan hitta den på någon auktion om du har tur.Riktiga klassiker som jag aldrig tröttnar på!

Du köper dem endast på Valdemarsudde i Stockholm eller i deras webbshop. https://www.waldemarsudde.se/

Du kan också fynda dem på auktions sajter.

Bergs Potter

Bergs Potter

Bergs Potter. https://www.nordicnest.se/

HM Home, Marmor med silver botten, snygg!

HM Home

HM Home

Skultuna Nuture Planter, sååå snygga i flera varianter!

Skultuna

Skultuna

Skultuna

Skultuna. https://skultuna.com/

Jaha…. det var ett gäng, flera har vi sett tidigare men bara för att de har något år på nacken behöver de ju inte va trista redan, nyhetsflödet är inte riktigt som det brukar vara vid denna tiden, men det kommer så småningom, det tror jag iallafall!

Ha en skön Söndag!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre ljuvliga små liv, 8,6 och 2 år. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s