10 bästa boktips

Nu har nog de flesta läst ut sina julklappsböcker, verkar som det läses som aldrig förr, det har nog sina kända skäl.

I detta huset är det maken som just nu är en riktig bokslukare, det går sådär en bok i veckan, där ligger jag i lä kan jag säga, iallafall just nu.

Det största bekymret är – vart gör man av alla lästa böcker?

Bokhyllan är sedan länge överfull, och man läser ju inte om dem, kasta dem – det går ju inte, får ge bort dem helt enkelt.

Det har redan kommit lite nyheter efter jul och många är på ingång, jag tänkte tipsa om 10 st som alldeles säkert kommer att läsas här, varsegoda!

Hemma version av succéprogrammet ” Bäst i test” Perfekt till något litet kalas, eller någon tråkig bil eller tågresa. Den beräknas komma v. 21, oj, det var länge till….. den som väntar……!

Hälsogåtan, – Hur ska man leva för att hålla sig så frisk som möjligt? Det är väl något man gärna vill ta reda på, eller hur? Anders Wallensten har skrivit den, – är det inte han som vi lärde känna under våren 2020 vid de dagliga pressträffarna från FHM ? Hört ” SnyggAnders” också, jodå han ser bra ut! Men tror nog han helst vill bedömas som en bra läkare och nu författare.

Säker stil, Ebba Kleberg Von Sydow, Emilia de Poret – Klädinspiration av hög klass skulle jag tro, de yngre flickorna i familjen jublade…. Vill ha!!!!

I Skuggan av Asange, Anna Arden – ett måste lästips!

Vänligheten, John Ajvide Lindqvist – sträckläsar bok har jag hört!

Barnen i Auschwitz, Otto B. Kraus – baseras på en sann historia över de flera tusen barn som levde i Auschwitz – Birkenau mellan september 1943 och juli 1944. Säkert en fruktansvärt tuff bok att läsa, men säkert också en viktig sådan.

Elsas husdröm, Elsa Billgren – Ett sommarhus i behov av upprustning på Gotland tillsammans med personliga förändringar…. spännande. Förväntas v. 16

Alla tvättar händerna, Emma Frans – här kan vi nog räkna med en rolig, allvarlig, smart sammanfattning av pandemiåret, kul! v.6 kommer den!

Så undviker vi klimatkatastrofen, Bill Gates – känns som det är nog med katastrofer just nu, men en till ska vi väl klara att ta in! V.7 kommer den!

Lev, njut, träna, Anna och Emil Jönsson Haag – den här kan man ju bara inte låta bli, så härliga, goa föredettingar som på sitt sätt inspirerar oss, tackar!

Det var mina 10 i topp tips för denna gång, men återkommer säkert i ämnet snart, det är som sagt ingen skrivkramp där ute!

Ses i morgon!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre ljuvliga små liv, 8,6 och 2 år. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s