Blusar och skjortor

Kan man få för många blusar och skjortor?

Absolut inte, det är mitt tydliga svar, och nu börjar det dyka upp nyheter, skulle inte säga att behovet är så stort just nu, men varför vänta?

Detta är bara en en första liten sneak, lovar att det kommer mera….

Other Stories är en favorit hos mig, hittar nästan alltid något där som faller mig i smaken, om ni är i Stockholm gör ett besök, tror inte ni ångrar er! Annars kan ni gå in här. https://www.stories.com/en_sek/index.html

Zara är en annan favorit, bra priser, ofta nyheter. Butiker finns i våra storstäder som gärna får ett besök när tillfälle ges. Annars har de en fin hemsida. https://m.zara.com/se/

Lindex får man alltid hålla ett öga på….. Gå in i din butik eller här. https://www.lindex.com/se

Som sagt….. en liten sneak peak, lär bli läge för att återkomma i ämnet snart, kanske ett inlägg om bara ” oversize ” skjortor för det kommer massor, älsk på det!

Ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: