Sjölyckornas

Så var potatisen och lite övriga grönsaker slut, då får man ta sig en tur till Karin på Sjölyckornas gårdsbutik. Inte mig emot, godaste och finaste potatisen och grönsakerna.

Utsikten har man ju inget emot heller, ingen sol idag inte, men det är vi ju vana vid här i Småland, iallafall vid denna årstiden.

För er som undrar var den här gårdsbutiken ligger så kan jag tala om att den ligger mellan Hovmantorp och Furuby strax utanför Växjö.

Ett litet tips i dessa tider, ta på långkalsonger, mössa och vantar, kön är utomhus i dessa tider, bra det tycker jag, ingen trängsel inte!

Tack för idag, nöjda och glada med dagens inköp och kvällens middag planerad, bakad potatis med lite olika röror, sååå gott!

Sa jag att det är hockey också ikväll. Heja Växjö Lakers!

Ha en bra lördag så ses vi i morgon!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: