Nyårsdagen

Kan det vara årets slappaste dag?

Ja, kanske det är så, inte många man ser ute idag, möjligen några som framåt lunchtid tar sig en liten välbehövlig promenad, om inte så lång så iallafall till lokala pizzabagaren.

Jag vet inte exakt men säkert bakas det någon miljon pizzor idag, här blir det inte det idag, vi knaprar på rester från julen fortfarande, man blir ju variationernas mästare när man inte gillar kasta någon mat, utan vill ta vara på det mesta.

Annars var det en trevlig men lugn afton i nära vänners lag, god mat, dryck och härligt avslappnat umgänge, tack för det!

Så rullar så klart Vinterstudion här, älskar det….

Tour de ski står på programmet, drygt en hel vecka, underbart!

Så är det ju det här med semlorna……

…… tror bestämt det ämnet kräver ett eget inlägg, det kommer snart, lovar! Behöver väl knappast tillägga att jag ÄLSKAR semlor!

Nu ska bara dagens finaler på TV, n avslutas, så ska denna lilla familjen masa sig ur soffan och se till att få lite frisk luft.

Ha en fortsatt skön Nyårsdag, så ses vi utvilade och pigga imorgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: