Sista rycket……

…….. nu sjunger julblommorna på sista versen, hur underbart vackra de än är, så har de snart gjort sitt för denna julen, konstigt det där, hur sugen man i november är på hyacinterna, amaryllisarna och alla de andra, så lika nöjd är man nu, iallafall jag.

Se på färgen, så ljuvlig – nästan lite vårlig!

En fantastiskt vacker multi amaryllis, köpte den till första advent – en lök som inte såg så mycket ut för världen, men lite pimpad med skogspynt har den skött sig fint hela vägen hit, och lagom till jul blommar den med tre stänglar, så fin!

En liten hyacint fick flytta in också, trivs fint ihop!

Men hur fantastiska är de inte…. magiska!

Nåvä, allt har sin tid…. nu får tulpaner, narcisser,krokus och de andra små ljuvliga som hör sin tid till flytta in, en nystart helt enkelt!

Ses i morgon!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: