God fortsĂ€ttning🎄

SĂ„ har julen hastat förbi, allt stök, pyssel och fix& trix av klappar, mat och vad man nu vill inhandla Ă€r nu ett minne blott, sĂ„ fort det gick…. helt plötsligt Ă€r det över, och maten har Ă„kt ut och in ur kylen nĂ„gra gĂ„nger sĂ„ nu fĂ„r det rĂ€cka.

Nu har den ju inte varit som den brukar, mÄnga tycker sÄ klart det har varit trÄkigt och jobbigt, men jag tror ocksÄ att en hel del tycker det har varit lite lugnare, mindre stressigt, inte sÄ mÄnga mÄsten helt enkelt, kanske det blir en lÀrdom, att man kan fira pÄ nÄgot annat sÀtt och det blir minst lika bra.

Bara man fÄr vara tillsammans med sina allra nÀrmaste och kÀraste, det Àr viktigast!

Lite bilder idag frÄn en tidig promenad i jul dags gryningen, sÄ skönt att starta dagen med en lÄng, rask promenad, kan jag verkligen rekommendera, sÀllan smakar vÀl frukost och kaffe sÄ gott som efter det.

Och minsann Àr det inte solen som kÀmpar sig genom molnen, vÀlkommen sÀger jag!

Morgondopp och morgonmöte.

DÀr sitter hÀgern och spanar, chillar lite pÄ morgonkvisten, sÄ stÄtlig!

Under turen passeras VĂ€xjö Domkyrka sĂ„ vacker, nĂ„got som saknats denna julen var bl.a midnattsmĂ€ssan som vi alltid avslutar julafton med, Ă€lskar stĂ€mningen, kyrkan full av folk mitt i natten, musiken – sjunger med av full hals, hellre Ă€n bra, jag vet…. det Ă€r de dĂ€r höga tonerna i Hosianna som det blir lite problem med, men va sjutton, vem bryr sig?

Ser att granen lutar lite, eller inte sÄ lite, kanske till och med vaktmÀstaren stannat hemma denna julen.

En annan gran som inte lutar Ă€r vĂ„r stĂ„tliga gran pĂ„ Stortorget, vackrare Ă€n nĂ„gonsin – Sveriges finaste utan tvekan!

Ha en skön Söndag, sÄ ses vi imorgon!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i VĂ€xjö med min man. Mamma till tvĂ„ barn, mormor till tre ljuvliga smĂ„ liv, 8,6 och 2 Ă„r. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, Ă€r att den ska innehĂ„lla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker Ă€r kul. Testar, tycker och tipsar frĂ„n 60+ ögon, helt enkelt. VĂ€lkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s