Julpaket🎄

Nu Àr nog de allra flesta julklappar inhandlade, och det Àr dags att slÄ in dem in i de allra finaste paketen, om man nu inte gjort det lÀtt och bekvÀmt för sig och lÄtit butiken sköta det, det gÄr ju fint det ocksÄ förstÄs.

Flickorna i denna familjen, dottern och svĂ€rdottern Ă€r sĂ„ fantastiskt duktiga och kreativa, ni anar inte vilka otroligt fina skapelser de lĂ€gger sin energi pĂ„. Det Ă€r minst lika spĂ€nnande att fĂ„ se Ă„rets” kreationer” som att se vad innehĂ„llet kan vara.

TÀnkte bjuda pÄ lite inspiration om ni Àr sugna pÄ en liten paket verkstad sÄ hÀr dagarna före dopparedagen.

Ja, ni ser – det Ă€r bara till att vĂ€rma glöggen, fram med saxar, papper, garn, apelsinskivor, pennor, mĂ„larfĂ€rg, lim och jag vet inte vad….. fantasin har inga grĂ€nser!

Ses i morgon, dan före dan…..🎄

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i VĂ€xjö med min man. Mamma till tvĂ„ barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, Ă€r att den ska innehĂ„lla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker Ă€r kul. Testar, tycker och tipsar frĂ„n 60+ ögon, helt enkelt. VĂ€lkomna!

En tanke pĂ„ “Julpaket🎄”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: