Julkort🎄

Nu Ă€r det hög tid, eller riktigt hög tid……

Julkorten ska vara postade för att fÄ fram dem innan jul den 16:e december, det Àr i morgon det, kÀnns som mÄnga restriktioner nu, gÀller hÄlla dem alla i huvudet, t.o.m julkorten har fÄtt ett ska!

Jag tycker om idén med julkort, en personlig hÀlsning i lÄdan, nÄgon har tÀnkt, handlat, skrivit, letat adress och gÄtt till postlÄdan. MÄnga har ocksÄ funderat under hösten och tagit bilder, valt, bedömt och bestÀmt, kopierat, limmat eller printat.

Vi har en i denna familjen som höjer julkorten till en helt annan nivĂ„ Ă€n de flesta av oss. Dottern Hanna – hon planerar, fixar, tvingar och fĂ„r fram de mest fantastiska julkorten som hon sen ser till att alla, och jag menar alla, skickar sĂ€kert 100 st varje Ă„r fĂ„r.

2018, sÄ smÄ barnen va!

NÄgra exempel pÄ Ärskorten, inuti finns sÄ klart en kreativ skapelse pÄ familjen, behöver jag sÀga att man lÀngtar varje Är tills det landar i lÄdan.

Stort tack Hanna för de superfina julkorten, tror de betyder mycket mer för de flesta Ă€n vad du anar, sluta aldrig❀

Mina Àr inte i nÀrheten av hennes skapelser, nix jag köper dem, men lÀgger gÀrna mina julkortspengar pÄ nÄgon organisation som t.ex Cancerfonden som det blev i Är.

Förresten sÄ hörde jag idag att julkortsförsÀljningen har ökat jÀttemycket i Är, det lÄter bra tycker jag,

Mer julkort till folket!🎅

Ses i morgon!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i VĂ€xjö med min man. Mamma till tvĂ„ barn, mormor till tre ljuvliga smĂ„ liv, 8,6 och 2 Ă„r. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, Ă€r att den ska innehĂ„lla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker Ă€r kul. Testar, tycker och tipsar frĂ„n 60+ ögon, helt enkelt. VĂ€lkomna!

2 reaktioner till “Julkort🎄”

  1. Vad roligt att se, tycker ocksÄ det Àr kul med julkorten, sms i all Àra men, ett kort Àr roligare! SÄ duktig dotter du har.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s