Ögongodis

Det är ingenting som är som det brukar detta år, det kan vi väl alla skriva under på.

Mycket som man brukar och vill göra, blir inte gjort för det går inte eller behöver man inte eller så kanske man inte vill.

Denna hösten har varit så ovanlig, och mycket har följt med och också blivit ovanligt, t.ex har jag inte köpt ett enda par skor – det är ovanligt kan jag säga, men inte så att jag lider eller håller på att gå under för det, men det har aldrig under de senaste 50 åren hänt det kan jag lova, men jag ser det positivt och räknar med att de skor som inte inköpts i höst får läggas till vårbudgeten, eller hur? Många vår skor blir det!

Men…. ögongodis kan man ju unna sig, det är för mig att kolla på skor och det gör jag mer än gärna, häng med här kommer en hel del som jag tycker är fina,också lite läckra, flera av dem skulle jag inte kunna få på mig, inte ens gå i, men snygga är de, ni får själva fundera ut vilka det kan vara!

https://vagabond.com/se/

https://www.ellos.se/

https://feetfirst.se/

https://m.zara.com/

Visst längtar vi väl lite till mans efter en rolig, härlig fest så man kan slå klackarna i taket igen…. vi får hålla ut och låta oss längta!

Ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: