Adventspynt

Fast kanske inte sånt där vanligt pynt man köper i affären, är inte så ” pyntig” av mig, gillar när det är sparsamt snyggt och då gärna pynt som kommer från skogen, om man nu kan kalla det skogen erbjuder för pynt.

Hur som helst, tog mig en skön tur i skogen för att botanisera ibland mossor, kvistar, kottar och allt annat man kan hitta där, bara fantasin som sätter gränser, känns klyschan igen?

Knappast ensam i skogen…. hoppas dock grisarna håller sig undan idag, och att de är lika rädda för mig som jag är för dem!

En liten strimma hopp också minsann…..

En liten överlevare till och med!

En hel kasse full med sånt som jag gillar, bara till att åka hem och ” pynta” på, så kul!

En liten sneakpeak, tänk bara när hyacinterna står i blom, här i sällskap med vad skogen erbjuder,underbart!

Eller när den här multiamaryllisen vuxit till sig och börjar blomma, till jul kanske.

Ses i morgon, helgens söta ju!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre ljuvliga små liv, 8,6 och 2 år. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s