Återblick

En liten återblick på en fantastisk julinspirerad proffsvecka här i mitt magasin, så många inspirerande proffs som har delat med sig av sitt kunnande, sååå roligt och jag hoppas och tror att alla ni som hängt med i veckan håller med.

Nu kan det ju vara så att det finns några som av olika anledningar inte har kunnat hänga med under veckan, därför kan ni idag se här vilka som varit proffs varje dag, och så gå in och välja vilken ni missat eller kanske vill läsa en gång till.

Först ut – Söders blommor och Maria gav oss en superproffsig amaryllis undervisning, tack för den!

Mitt andra proffs Drugge smycken och Maria gav oss fina tips om omarbetning av smycken och julklappstips ! Tack för det, Maria

I onsdags var det marsipangris tillverkning, ett Eldorado för en marsipangris som jag! Tack Ingela för den inspirationen!

Hos Karin på Sjölyckornas gårdsbutik fick vi en proffsig kurs i kransbindning, nu kan vi det iallafall försöka. Tack Karin för en härlig förmiddag hos dig!

Sista proffset för veckan – Alexander, värsta juldrinks nörden…. så bra tips på det vi kan hälla i våra glas till jul, Tack snälla!

Så var denna ”proffsveckan” över för denna gång, hoppas ni tyckt det varit lika kul och lärorikt som jag tyckt. Väldigt många har hängt med, så glad för det såklart, och som sagt inläggen ligger ju kvar så det går fint kolla igen!

Ha en härlig lördag, va rädd om dig så ses vi imorgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: