Allhelgonadagen

Så vackert det är på våra kyrkogårdar denna helgen, alla fantastiska kransar, lyktor och ljus, man kan inte se sig mätt liksom, så rofyllt och tankarna går till nära o kära som lämnat oss.

Jag tycker om att gå på kyrkogården, är väl ett tecken på att man börjar bli äldre, var ju knappast en aktivitet man roade sig med när man var 40 liksom.

Nåväl, gillar särskilt de lite äldre gravplatserna, alla fantastiska gamla namn man upptäcker, för att inte tala om titlarna, vad sägs om Smedmästaren, Borgaren vad det nu är? Telegrafkommissarie??? Eller de få titlar som finns på kvinnorna som enkefru eller trotjänarinna, vad sägs om dem? Eller den vanligaste…. och hans maka, ingen dålig titel!

För övrigt, blir det en lugn o skön helg med middag med friska goda vänner……

…… och det läskigaste som händer i detta huset i helgen är….

Och det räcker kan jag säga…. de levererar som vanligt, Keplers!!!!

Ha en fin helg!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: