Dokumentärer & Serier

Helg och inga planerade aktiviteter noterade i almanackan , inget noga och väl planerat iallafall, ganska skönt att ta hela helgen som den kommer.

Lite utomhus aktiviteter i form av promenader eller möjligen en skogstripp, där hittar man ju alltid något av värde….. möjligen någon liten svamprackare som ingen norpat före mig.

Lite TV tittande har jag nog tänkt det ska bli, nu blir det inte så mycket ” linjär” tv som det heter, alltså när man följer en tablå och tittar på utsatt tid, nä…. så himla bra…. tittar när man vill och kan, genialiskt!

Här kommer några förslag, som jag både gillar och kan tänka mig.

,

Sonen som rekommenderar…. Mullvad på SVT Play, handlar om en infiltratör i Nord Korea som avslöjar t.ex vapenfabriker, jag har precis börjat kolla men den är helt klart sevärd.

Behöver väl ingen närmare presentation, SVT play, sevärd!

SVT play, Utredningen som handlar om mordet på Kim Wall, denna pågår nu och alla avsnitt är inte publicerade, mycket spännande!

Är väl ingen som missat…. såååå bra, jag både skrattar och fäller en tår emellanåt, alltså när man ser glädjen hos de äldre när de får va med barnen, magiskt… en tankeställare hos våra beslutsfattare! TV 4 play

Ekonomibyrån på SVT play, inte sett själv ännu, men ligger på ” Att se listan”.

Drottningarna på TV 4, precis börjat…. men ser fram emot hela serien, ska bli spännande med de porträtten vill jag lova…..

Netflix, The Playbook – vinnande strategier för livet.

Framgångsrika tränare delar med sig av sina personliga strategier för hur man lyckas i idrottsvärlden och i livet i stort i denna inspirerande dokumentärserie

Det svåra livet av Tom Alandh, dokumentären om Pias hårda liv, SVT Play

Dotterns tips, Sweet Magnolias på Netflix, romantisk, amerikansk drama Tv serie, inte sett den själv ännu, men säger hon att den är bra, så litar jag på det!

Också dotterns tips – Emily in Paris, Feelgood på Netflix, komedidrama som hade premiär 2:e oktober, många som rekommenderar den, får bli helgtitt på den!

Så min favorit som jag tipsat om innan, ”Frida en trotjänarinna”, på SVT play, har ni inte sett den ännu, gör det!!!!

Från en favorit till en annan, Sofia – Hemmajympa, många nya avsnitt på SVT play, inga bortförklaringar gillas, kör på!

Så blir det ju trots allt ett ” linjärt” drama i eftermiddag….Växjö Lakers gästas av Brynäs och det är inget som missas i detta huset,tre poäng det är vad vi önskar oss!

Detta mina vänner var allt för denna gång, nu har ni lite att välja på, dokumentärer, drama, spänning eller varför inte lite feel good,ha en trevlig Lördag, ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: