Stickat

Mycket som jag älskar med hösten, en sak är helt klart alla stickade tröjor och koftor som man kan frossa i, finns det något mysigare än att gosa in sig i en härligt tjock tröja, eller klä sig i en snygg lite tunnare kofta med ett par dressade byxor, perfekt outfit tycker jag.

Jag vet inte men det känns som att det iår är ett mycket större utbud på just stickat, äh vet inte kanske bara en känsla, vad som är säkert däremot är att det är väldigt mycket feminina tröjor och koftor….. volanger, puffärmar, rosetter helt ljuvliga.

Här kommer ett litet urval på sånna som jag gillar, häng med!

Denna fina klassiska från &Other Stories finns i fler färger, så snygg med höga halsen otherstories

Vad sa jag om feminina tröjor….. hur fina!

Ursnygga och fina klassiker från Soft Goat softgoat

Soft Goat grundades 2011 av Stephanie Bergström och Erik Magnusson, grundidén var och är än idag att sälja cashmereplagg och produkter som har hög kvalite, det har de lyckats med kan jag säga.

Så snygga, härliga cashmere tröjor, ponchon är jag lycklig ägare till, älskar den, så användbar!

Zara gör aldrig mig besviken, så mycket fint stickat……

zara

Men kolla vilken pralin från Zara!!!!

HM levererar också så klart, man får hänga på låset, godbitarna tar snabbt slut…..HM

FilippaK har så mycket fint att det inte går välja ut några enstaka, deras tröjor och koftor i Merino ull används flitigt här.filippak

Här hittas det också lite snyggingar!gina.tricot

Visst är det ett härligt stickmode!

Ses i morgon, helgens söta ju!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: