Boktips de luxe

Slank in häromdagen i vår bokhandel på stan, skull bara köpa lite presentpapper….

…… alltså, finns det något bättre än strosa runt i en bokhandel, kolla in alla nyheter, vända på dem, läsa lite på baksidan, resonera lite med den kunniga personalen om de olika titlarna…..

….. inte mycket som slår det, en vanlig veckodag liksom, kan gå där hur länge som helst, erkänner det blir en del böcker inköpta på nätet, men när jag lämnar bokhandeln med en kasse böcker i handen, så känner jag mig så nöjd över det valet, inget ont om näthandeln, men ack så viktigt att ” gynna” våra lokala bokhandlare också, kan liksom inte tänka tanken att inte kunna gå dit och känna och klämma, heja er som tänker som jag

Här kommer några nya böcker som jag mycket väl kan tänka mig landa på mitt nattduksbord.

Har ni läst Simona Ahnrstedts tidigare böcker måste ni läsa denna!.

Har ni liksom jag läst Rapsbaggarna och Potensgivarna och många fler av Karin Brunk Holmqvist, säger jag bara… varsegoda! Ni får följa pensionärerna Agnes o Adolf på en underbar resa!

Aldrig läst något av Lina Arvidsson….Va!!! Säger personalen…. det måste du, superbra! En kontrollerande pojkvän som håller Stella i ett järngrepp…..

Lars Wallin – Avklädd, behöver väl knappast någon mer presentation.

När Madeleine Albright lämnade sitt ämbete som USA:s första kvinnliga utrikesminister år 2001 fick hon frågan hur hon ville bli ihågkommen. ”Jag vill inte bli ihågkommen” svarade hon. ” Jag är fortfarande här och planerar uträtta mycket mer……. Läs denna intressanta bok!

Ok, Fredrik – förra boken blev inte min favorit, men du får en chans till! Onekligen en spännande titel!

Makt – Lös, utspelar sig från Monas sista vecka som partiledare 2011 till idag, med olika nedslag i hennes och socialdemokratins historia.

Sist men absolut inte minst, en av mina favoritförfattare, läst varenda utgiven bok av henne. Spänning, dramatik, välskrivet,nutid i en fantastisk blandning med det förflutna.Denna handlar om ”systerskap över tid och rum” och häxbränning, Har ni inte läst Nemert tidigare, vänta inte – gör det nu!

Den här ” håller” jag på med nu, Majgull Axelsson gör mig aldrig besviken!

Tack för idag, ses i morgon!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: