Svamp, svamp och åter svamp

Jag lovar, sista svampbilderna för denna säsong, allt har sitt slut, det finns fortfarande gott om det i skogen, men vi har tröttnat och har mer än nog i frysen.

Gjorde igår en supergod svampsoppa som jag tänkte dela med er, nu blir det inte så idag, men imorgon kommer det, lovar!

Så var redo imorgon, då bästa svampsoppan tillkännages…. håll i och håll ut, eller vad det heter!

Ha en fortsatt skön söndag!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: