Smörrebröd

Mm, sååå gott….

Väntade in några sena gäster, och vad passar då bättre än ett gäng danska smörrebröd, supergott, kan bara inte välja vilka man ska göra.

Men det blev ägg&räkor, inlagd strömming& kokt kall potatis, rostbiff&remoulad, ägg&sill och ost med inlagda päron…. bra val!

Perfekt med ett gott glas öl och varför inte en lille en…. det är ju ändå helg!

Skål och trevlig helg, ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: