Tjugofjärde september

Jaha, tänker ni, vad är speciellt med denna dagen?

Inte så att det står i almanackan , men 3 månader till julafton, exakt så idag, men jisses, det är ju jättelänge tills dess, javisst men inte om du frågar runt i butikerna, kollade in lite vad de gör på Åhléns, jodå packar upp julen så klart.

Man får tycka precis vad man vill om detta, jul i september, antingen förfasas men eller gillar man det, jag lämnar det åt var och en att ha åsikter om det, härinne blir det nog inte så mycket jul ännu, men snart smyger det nog in lite jul inspiration.

Jag hoppas att det kommer en hel del nyheter både till advent och jul, det är iallafall jag nyfiken på, risken är väl att det så här i pandemitider med uteblivna mässor och nyhets visningar kanske inte blir så mycket av det, nåväl vi får se helt enkelt.

Nu valde jag ut lite advent inspiration, det kommer ju ändå först. Men lite godis kan ju aldrig bli för tidigt, så här har vi den….

https://www.ahlens.se/ här kan ni hitta det mesta.

Och minsann har inte livsmedelskedjorna också satt igång…. jodå det har dem

Kan tänka mig att det säkert är några tusen påsar som ska lämna butiken innan jul så man måste nog starta tidigt, inte mig emot, skumtomtar så gott!

Nog om advent och jul för idag, nästan iallafall….

Torghandeln har så klart också börjat så sakteligen förbereda sig, Amaryllisar i alla olika färger, älskar advents och julblommorna

Fredag – Helgens söta så klart, det får ni inte missa, men det är också en viktig dag på ett annat sätt, uppmärksammar det så klart! Ses!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre ljuvliga små liv. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: