Höstens vaser

Var lite sugen på att kolla utbudet på höstens vaser, på hösten brukar det vara ett större utbud på keramikvaser och på våren brukar det vara mer glasvaser som gäller, man är nog lite mer sugen på grövre material på hösten och de lite mer skira på våren.

Av någon anledning hamnade jag på Jotex hemsida, och där blev jag fast. Många riktigt fina och läckra modeller, priserna är också så där plånboksvänliga, vilket uppskattas.

Flowpow – härlig i höstens trendfärg.

Blowfish i två storlekar, hur snygga!

Blowfish i hög, rak modell

Nejlika, 299.-

Isla 329.-, en favorit!

Banansa

Stila kruka och vas

Dreadlocks 799.-

Pilar finns i fler färger och storlekar

Pilar

Rolling

Maverick

Waco

Peyton i tre storlekar

Detta var bara de jag tyckte allra bäst om, det finns många fler på deras hemsida, och det var svårt välja ut ett favoritgäng kan jag säga

https://www.jotex.se/ här kan ni kolla och säkert hittar ni era favoriter.

Ha det så gott så ses vi i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: