Boktips

Finns det något bättre än boktips, är så härligt bli tipsad om bra böcker, sen är det ju väldigt individuellt vad man tycker så klart, men att bli tipsad om att denna finns, kan va något för dig! Det är välkommet för mig kan jag säga.

Börjar med två som nu finns ute i bokhandeln

Alex Schulmans senaste, Överlevarna – en roman om att återuppleva sin barndom som vuxen.

Mian Lodalen, Lisa och Lilly. I denna kärleksroman som är baserad på verkliga personer och omfattande research, ger Mian Lodalen upprättelse åt de två unga arbetarkvinnornas förbjudna kärlek.

Så sugen på att börja läsa denna, verkar vara något för mig, gillar när det är verkliga personer.

Björn Natthiko Lindeblad – Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk.

Jag kan ha fel är Björns självbiografiska berättelse om hur han lämnar en löftesrik karriär som ekonom för att bli buddhistisk skogsmunk.

Alla som lyssnade på Björns sommarprat i somras kan väl knappast missa denna, en otroligt varm och behaglig person som alldeles säkert gör succé med denna bok, kommer ut början oktober, snart ju!

Majgull Axelsson, jag säger bara Majgull…..

….,,Jag heter inte Miriam, Aprilhäxan…listan kan göras hur lång som helst, älskar hennes böcker.

Inställd resa till Sabarmati – En mor som inte är en mor. En dotter som inte är en dotter.

Längtar…. kommer ut i höst!

Och så…. sist men inte minst, håll i er!!!!

Dottern ringer, mamma har du sett att Kepler kommer ut med en ny bok?

Yuipeeee är det sant?? Älskar ju Kepler, läser till och med när jag skalar potatis till middagen, har ju så klart låst dörren först.

Lars Kepler – Spegelmannen

Jonna Linna ska återigen lösa ett ruskigt mord, med ett vittne som visar sig vara psykiskt sjuk och inte har några minne av det han såg…. tror vi ja!

Ibland går nästan läskigheterna lite över styr men på något märkligt sätt älskar man det ändå, så kan bara Kepler skriva

Kommer ut i mitten av oktober.

Oj, höll på att glömma den viktigaste, Super-Charlie till våra ”storisar” hela familjen tar sig gärna an Läckbergs lilla krabat med stor glädje.

Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden, därför skänker hon 10% av sina intäkter från den här boken till forskningen om barncancer.

Tack för du köper boken och är med och bidrar.

Det var boktipsen för denna gång, kommer fler jag lovar. Hösten brukar servera ett riktigt smörgåsbord med nya bra böcker

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Boktips”

  1. Vilka bra boktips Helene, jag ska se till att köpa SuperCharlie till mitt bonusbarn som haft cancer för några år sedan. Den kommer han säkert älska!!

    Om det går bra vill jag i samma veva tipsa om att att Älvsbyhus och Svenskfast Piteå skänker 200 kronor till Barncancerfonden för varje pepparkakshus som byggs i år. https://www.alvsbyhus.se/inspiration/artiklar/pepparkakshus-mot-cancer/ Om du skulle vilja bidra så kan du bygga ett fint pepparkakshus i år ❤

    Tack,
    /Sofie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: