Ljus som doftar

Man kan ju knappast tro det, men detta är ett doftljus, så vackert med den allra ljuvligaste doft, och det är så klart Grand Hotel i Stockholm som du kan se, du kan också köpa det där om du skulle vilja. GrandHotel

Nu är jag lite känslig när det gäller just doftljus, ibland tycker jag de doftar alldeles för mycket, och då blir de inte tända så länge, en del har doftstyrka i min smak och då får de vara tända hela kvällen, man får testa sig fram.

Här kommer nu en bonanza på en massa olika, finns lite att välja på minst sagt, och jag väljer ju de jag tycker är fina.

Dessa två kommer från Byredo det finns många fler goa dofter på deras hemsida.

Här kom ett helt gäng från HM Home, både snygga och väldigt prisvärda, kan man ju köpa många, toppen!

De här båda från Munkholm är favoriter hos mig, doftar så där perfekt mycket i min smak, jättefina med glaslock som blir ett fat när man har den tänd.

Armani
Efva Attling

Åhlens har väldigt många att välja på, dessa föll mig i smaken, den svarta från Efva Attling tyckte jag speciellt mycket om, snygg!

Hösten är här på riktigt nu, och det är hög tid att mysa in sig med en massa ljus, hoppas du hittade något som du är sugen på att testa, det finns massor att välja på i de flesta butiker som säljer inredningsdetaljer, detta var bara ett litet urval.

Ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Ljus som doftar”

  1. Så kul att du har en blogg 🌹. Ska följa dig i den mån jag kan. Medan du rekommenderar vad som luktar gott hos dig , så här hemma doftar det av nykokta kräftor med massor av dilldoft. Underbart 😃🦞❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: