Hortensior

Eller hydrangea macrophylla som den heter på latin.

September är hortensiornas månad, och någon vackrare blomma tror jag nog inte finns, svårt det där att kategoriskt säga…. den eller det är det vackraste, finns ju såååå mycket vackert runt omkring oss. Men just nu säger jag…..

……..Hortensian är den vackraste blomma jag vet, alla dessa magiska färgställningar som ändras över tid, helt ljuvligt, så svårt att välja bara.

Man kan köpa en, eller flera, snitt eller i kruka.

Men inte glömma vattna eller fylla på vatten, den älskar vatten, mycket vatten, sköter man det kan man glädjas och njuta av sin hortensia länge.

Den här blå fick följa med hem till denna helgen,helt fantastisk, i min Pallo vas räcker det med en, med några vackra strå blir det perfekt.

Ha en fortsatt trevlig helg, så ses vi i morgon, och då…..

……presenteras månadens designer, en ny sådan som spås en lysande framtid, glöm inte kolla vem!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: