Välkommen Hösten

Äntligen, första september, jag är så färdig med sommaren och välkomnar hösten med hela famnen. Jag vet att många säger, du är galen…. ja, kanske det, men då får jag väl va det.

Jag tror nog inte jag är ensam om att gilla denna årstiden som kommer nu, krispiga luften, svala dagar och nätter, svampen i skogen, tjocka tröjan, tända ljus, ja ni ser ju det finns massor av mysfaktorer.

Så jag tänkte visa några av mina favoritlyktor, som det nu är dags att plocka fram med gott samvete.

De här tre kommer från Svenskt tenn, nya för hösten. De heter Mareld och kostar 300.-https://www.svenskttenn.se/sv/, ni hittar dem här. Supersnygga!

Hurricane från Skogsberg&Smart, Smokey, Clear och Rosaline, finns flera fina färger, urläckra!!!

Soda Collection också från Skogsberg&Smart

Alla ursnygga lyktor från Skogsberg&Smart hittar ni här.https://www.skogsbergsmart.com/

De här höstliga hittar ni på Ellos, mycket prisvärda och fina, finns dessutom många fler varianter.

Ni hittar dem härhttps://www.ellos.se/

Så är iittala lyktorna Kivi alltid helt perfekta, passar överallt, många färger att välja på, prisvänliga, man kan ha en, två eller tio…. lika snyggt vilket som, så inte helt oviktigt…. skenet blir så vackert!

https://www.iittala.com/se/sv/home här kan ni hitta dem!

Här har ni nu lite att välja på, sen finns det ju hur många andra som helst, dessa är mina favoriter just nu iallafall fall, det kan ändras över tid, var så säker!

Heja hösten! Ses i morgon.

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: