Boktips

Söndag, vad passar då bättre än några härliga boktips, jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte läst dem, ännu…..

….. men jag ska, har läst om dem och därför känns det som att, jo…. dessa ska jag tipsa om, för de känns så där lite höst mysiga, feel good, kan vi behöva i lite orostider, i alla fall tycker jag det.

Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötas

Mhairi McFarlane

En pojkvän som gör slut, de jobbar på samma advokatbyrå….så vet hon inte hur Tinder fungerar, och det blir det bara värre….expojkvännens nya flickvän är……!

När du blir vi

Åsa Bonelli

Efter ett uppbrott från pojkvännen har hon äntligen hittat lite ro…..men det gnager en stark önskan om något annat… kanske en omöjlig önskan….?

Selektiva Selma

Josefin Sandblom

Selma är inte nöjd med mycket i pensionärslivet i Motala…..hennes vänner har dött, och hon önskar att hennes trista karl också ska gå samma väg till mötes…. så för att få lite spänning tänjer hon lite på lagen…. och då händer det….!

Vi ses i Beachcomber Bay

Jill Mansell

När Clemency och Sam träffas första gången blir det ett möte de aldrig glömmer…. det finns något mellan dem, men problemet är att han är gift…..

Tolv veckor med dig

Johanna Schreiber

Linnea har alltid gått sin egen väg. På dagarna jobbar hon för en välgörenhetsorganisation och på kvällarna Tinder dejtar hon killar i tjugoårsåldern…… killar som precis som hon är…….

Där var ett gäng som ni kan välja mellan, jag ska iallafall börja med Selektiva Selma, den verkar så härlig, ta kål på gubben….nja, det får nog vänta ett tag, men låter spännande hur hon tänker där….de andra böckerna får sen komma i tur och ordning.

Efter det här gänget är det alldeles säkert dags för efterlängtade ” krypaunderfilten” och läsa ruskigt, läskiga deckare, älskar det!

Ha en skön Söndag!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: