Tillbaka blick

Ibland känner jag att en tillbaka blick är på sin plats, och efter denna temaveckan som varit helt fantastisk, så….. till att börja med,tusen tack för alla hejarop, de värmer ska ni veta….. kommer här en sådan, tillbaka blick.

Lina, Elin/Katarina, Susanne, Camilla, Linda, Joel och Simon ni är alla proffs på min gata, men jag är helt säker på att sånna här finns på allas gator var du än befinner dig, och inte bara dessa utan såååå många som dagligen utför sina kunskaper och därmed gör livet lite enklare, roligare,mer spännande, friskare eller vad det nu kan göra för oss andra.

Viktigt är att vi tar till vara på alla dessa, gynnar dem helt enkelt, många har det lite extra tufft där ute nu, och för att inte mista dem,gör det där lilla som är så viktigt för deras överlevnad!

Man kan inte göra allt, men något!

Ett annat proffs som inte fått mina frågor men som finns där ute är, skräddaren Mohamud, en helt fantastisk yrkesman, bättre skräddare finns inte, han kom med sin familj hit från Syrien, har skapat sitt företag här, och kämpar på varje dag!

Han kan allt, sy om, sy in, sy ut, sy nytt, sy, läder, laga vad du behöver ha lagat, sy den klänning du drömt om…… och det blir så bra!

Men nu har han ingenting att göra, så skynda….

……han finns på Storgatan 26

Det var ett litet men ack så viktigt brandtal, men nu tittar jag ” forward” igen, så ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: