Proffset svarar….

Då säger jag välkommen till mitt andra proffs denna vecka…..

Och ….. det är ingen mindre än Lina på salong Le Lac i Växjö.

Lina är auktoriserad hudterapeut, så snacka om proffs på hud.

Jag kände ett stort behov och hjälp med ansiktet nu efter sommarens solstrålar som både är härliga och så eftertraktade men som också sliter lite på hyn, så vad ska jag nu göra ?

Slår mig ner i deras härliga lounge, och funderar lite över om mina frågor som jag hoppas jag kan få svar på… raka, korta!

Och se… där kom hon, Lina, då sätter vi igång.

Fråga 1.

Första jag ska tänka på?

Proffset svarar:

Det viktigaste är att vara konsekvent med sina rutiner varje dag, rengöring, peeling, serum, mask, dag och nattcreme. Viktigt att tänka på är sina behov just nu, de kan förändras,eller de gör det, livsstilen är sig inte lik över tid, den ändras så gör också huden, så var vaksam över det.

Viktigt är också att ta hjälp av ett proffs, en auktoriserad hudterapeut.

Om du ska välja 2 av dina dagsrutiner välj då.

Återfuktning är absolut viktigast och som nummer 2 kommer peeling.

Fråga 2.

Höstens trend?

Proffset svarar:

Kommer alltid många nya produkter, det händer mycket hela tiden, masken som peelar och återfuktar på endast 5 minuter kommer starkt, spännande se vad responsen blir. Annars är forskningen om microflora på uppgång och det är väldigt spännande att se hur utvecklingen av kunskaperna om bakteriefloran kan göra för vår hud, hjälp till självhjälp. Låt din hudvård få ta tid, långsiktighet, viktigt

Fråga 3.

Mest vanliga?

Proffset svarar:

Att man bokar en ansiktsbehandling på minst 1 timme, då ingår allt, och…. en individuell konsultation som är såååå viktig.

Fråga 4

Vanligaste felet vi gör?

Proffset svarar:

Att man inte anpassar sina produkter efter sin hy som den är just nu, samt att man slarvar med sina rutiner.

Fråga 5

Din favorit?

Proffset svarar:

Helheten alla gånger, det är viktigast för bra hy, ett samarbete mellan in och utsida, och konsekvensen, att inte göra avkall på hudvården.

Långsiktighet är verkligen ett måste inom hudvård, finns inga genvägar

Konsekvens är ett ledord i så mycket om jag tänker efter, kondition – hjälper ju knappast med ett pass eller en löparrunda, viktminskning – kanske man måste hålla igen lite mer än bara på helgen, konsekvens var det ja!!!!

Det här besöket var verkligen behövligt för mig, jag slarvar med min hy det vet jag, får bli skärpning, och nu har jag ju fått inspiration till det

Jag börjar iallafall med att dricka lite mer vatten, det är ju bra både för hyn och hälsan.

Tack för idag, söta Lina och hela teamet på Le Lac, ses snart!

Så…. på språng till nästa proffs, ses i morgon!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: