Proffset svarar….

Äntligen dags för veckans tema…. Proffset svarar…. ett nytt proffs varje dag, som med sina specialkunskaper inom sitt område kan ge oss andra lite kunskaper och inspiration, så spännande.

Veckan första proffs …..

Elin på Jeansbolaget som tillsammans med….

Katarina….jo, hon är där…..men precis som jag inte någon linslus precis, det gör inget för det är hennes jeans kunskaper jag vill åt.

Det är här proffsen på jeans tillbringar sina dagar, tur är väl det att de finns, för jag tror inte jag är ensam om att tycka det är svårt, men här får jag verkligen all den hjälp jag behöver, så jag ställer mina frågor helt enkelt

Fråga 1.

Vad är det första jag ska tänka på när jag ska köpa jeans.

Proffset svarar:

Vilken modell du vill ha, hur du vill de ska sitta?

Höga,låga, smala, raka, pösiga, finns ju lite att välja på……

Fråga 2.

Höstens trend då?

Proffset svarar:

Finns inget rätt eller fel, smala, raka, vida, korta.

Allt är korrekt idag, inget är ute…. möjligen är mörkare jeans lite större på hösten, klassiskt liksom.

Fråga 3.

Mest vanliga då?

Proffset svarar:

Rak modell,normal midja,och som sagt…. mörka nu till hösten. Sen är glitterstrumporna väldigt trendiga att bära om du har korta jeans… sticker fram över bootsen, snyggt!

Fråga 4.

Vanligaste felet vi gör vid jeansinköp?

Proffset svarar:

Att man inte tar hjälp av ”proffsen” , de känner alla modeller, och storlekar som varierar stort mellan olika modeller och så kan man ju få riktig feedback också….. så från och med nu, be om hjälp!!!!!

Fråga 5

Din favorit

Proffset svarar:

Replay Hyperflex, mycket hållbar,fast stretch, och normal midja, det är min favorit

Det var frågorna det, det där med att ta hjälp kan jag verkligen skriva under på, sån tur ni finns där som vet vad jag ska ha… finns ju lite att välja på.

Det här är ett super hjälp medel, Back mirror, just det…. bakspegel, här kan du se hur de sitter bakifrån, hur genialiskt!!!!

Glitterstrumpor skulle det ju va….. höstfärger!

Jag noterar också att numera är inget rätt eller fel, hur bra är inte det, när jag var ” ung” fanns det endast ett märke som var rätt, ”Lee” jisses om man inte fick ett par sådana, hemska tanke, kunde ju inte visa sig ute, och heeela livet var förstört, jag lovar.

Jag tackar för mig,,, ups! Höll på att glömma…. här lägger ju proffsen upp dina jeans också, gratis till och med, kan ju inte bli bättre!!!!

Tack för idag, imorgon ett nytt proffs!

Missa inte det!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: