Höst kick off

Här kommer höstens magasin planering, i grova drag ska jag väl säga, man vet ju aldrig vad som dyker upp och som kan ändra saker och ting…. den som lever får se helt enkelt.

Den här favoriten drar i gång denna veckan, i morgon faktiskt.

Ett proffs om dagen, 5 frågor, samma fråga varje dag fast till olika proffs. Och vilka proffs som presenteras….en skön blandning, missa inte detta.

Ses i morgon med första proffset!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Höst kick off”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: