Munskydd

Munskyddets vara eller icke vara, det lämnar jag åt våra myndigheter att bestämma.

Jag har bara kollat in några stycken som jag tycker är snygga, man vet ju aldrig, frågan är ju inte död som de säger, och kanske man hoppar på något plan till hösten till något land där det krävs, och på planet lär det ju behövas.

Då är det ju inte fel va lite uppdaterad på utbudet, sen kanske dessa inte är de säkraste som finns, vad vet jag?

Men snygga är de iallafall.

Men…. hur snygga är de inte???? Många känner igen dem, elefantmönstret har funnits i sortimentet sedan 30 talet och är starkt förknippat med Svenskt tenn

https://www.svenskttenn.se/en/ Här hittar du dem

Dessa fantastisk kreationerna kommer från Julle design, hur läckra är de inte?

Margaretha Julle är kostymör och designer för flera av Sveriges största artister

Som sagt, bara ett litet utbud av allt som finns därute, men…. fortsätt håll avstånd.

Ta hand om dig!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: