Formex vecka

Denna veckan skulle det varit Formex vecka, en stor fack mässa för bl.a alla design, inrednings, present, glas & porslins handlare i Sverige, ja hela Skandinavien faktiskt, men som ni vet anledningen till, så blir det ju så klart ingen, tråkigt då Formex veckan är startskottet för branschens så viktiga mötesplats för handlare, inköpare, producenter, agenter, ja alla involverade och intresserade i Glas&Porslins branschen.

Men nyheter kommer ändå, och nu börjar de så smått presenteras, idag såg Rörstrands nya serie Pli Blanch dagens ljus, kanske en ny storsäljare för Rörstrand.

Här kommer en sneak peak

Pli Blanch = Vitt Veck

Namnet är franskt och betyder Vitt Veck, vilket speglas i porslinets design. Mönstret följer och förhöjer formerna på servisen på samma sätt som de skulle ha följt formen i skräddarsytt plagg

Designstudion Färg & Blanche

Är baserade i Stockholm och kända för sin experimentella inställning och design. De har hämtat inspiration från modevärldens mjuka textilier i designen av Rörstrands nya porslinsserie.

Ni hittar den här https://www.cervera.se/

Det här var som sagt första sneak peaken på höstens nyheter, det kommer mer, jag lovar.

Tack för idag! Ses i morgon!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: