Äntligen

Så jag har längtat……

….. just det, Växjö Lakers spelar ikväll sin första hockeymatch för säsongen, träningsmatch mot Rögle hemma i Vida arena, såååå roligt.

Men kanske inte så spännande, träningsmatcherna kan ibland tendera att bli lite tråkiga och dåliga, kanske inte så konstigt det är ju en träningsmatch, men det viktiga, säsongen är igång, yuipee!!! Och vi får bekanta oss med nyförvärven, bara det!

Men sen,i mitten av September då ligan drar igång, då blir det både kul, spännande och förhoppningsvis bra hockey.

Då kan man ju undra hur det kommer sig att just hockeyn är favoritsporten.

Vi kollade inte mycket på sport hemma i barndomshemmet, ingen var speciellt intresserad, men när hockey vm stod på agendan då vaknade min pappa upp, han älskade hockey vm, men mest Canada för de slogs rejält med alla, det älskade han, på den tiden var det också allmänt känt att just Canada var riktiga slagskämpar. För övrigt hade han ingen koll på själva spelet, men vi gladdes med pappa när han kollade på fajterna, det var hans stora behållning av matcherna, tror nog inte han var ensam om det nöjet.

Jag tycker hur som helst det är väldigt kul med hockey och missar inte gärna någon match, och jodå… hela familjen är med på tåget

Den här lille knatten, taggad inför en viktig match, vårt första barnbarn som lever och bor i ett annat land, men hänger med när det är matchdags, en underbar bild på en lika underbar kille som har ” ett stort hjärta”, bilden togs för några år sedan.

Såhär ser det ut på Lakers lakejers hylla, alltid ett riktigt härligt ös där

2015 tog vi hem klubbens första Sm Guld, hur stort var inte det, helt galet. Hela Växjö stod på tårna och firade hysteriskt

Och så…. 2018 var det dax igen, en finalserie som ingen hockey älskare glömmer, iallafall ingen Lakers vän,4 raka vinster mot Skellefteå med 20-1 i målskillnad!!!!! Galet!

Så 2021 är det dax,Le Mat pokalen ska hem till Växjö igen, lita på det!

Och det är den här killen som ska leda landets bästa hockey lag till det nya SM tecknet, Sam Hallam vi litar på dig!

Så…. säsongen är igång och det blir säkert fler anledningar att hockeyn hamnar här.

Hur går det ikväll då? 4-2 är mitt tips.

Ses i morgon, Helgens söta på gång!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: