Älskade favoriter

Visst har vi alla våra älskade favoriter som vi fast vi borde, har så svårt för att skilja oss ifrån.

Nu är inte jag någon spara i den meningen att spara på ting, saker….. jodå vissa saker har jag svårt för att göra mig av med, skor t.ex, de står där i rader eller ligger väl nedpackade i lådor, varför kan man ju undra,kommer ju aldrig använda dem igen, men nä… det är svårt. Någon sa att har man inte använt ett klädplagg under en säsong ska man lämna bort den, för då kommer man aldrig att använda den igen, vet inte om det stämmer, men visst hänger det plagg där som jag bläddrat i mer än en säsong., och som bara blir just så….. hängande.

Den här toppen har jag svårt göra mig av med, kallar den ” sommargardinen” för den hoppar jag i på landet när det är riktigt varmt, så sval och skön, tycker den är ganska söt också, börjar bli lite urtvättad, men vad fasen….När ” gardinen” åker på då vet alla, att nu är det sommar på riktigt.

Den är inköpt på HM tror den kostade 98.- typ, och inte igår, säkert för 6-8 år sedan.

Visst är den väl fin? Sommargardinen !

Maken har också sina favoriter som är helt omöjliga att skiljas ifrån, fast han verkligen borde.

Den här tröjan är så sliten, flera stora hål i den. Det där beiga ”ulliga” som den är klädd med invärtes är så tovigt, hela tröjan är full med massor av ”noppor”, ja kan inte nog beskriva hur medfaren den är, men nix, den rör vi inte……

Vet inte hur många nya, fina tröjor, jackor vi i familjen köpt till honom, det är ju snällt och maken tackar väluppfostrat, men dumt slita och smutsa ner dem nya fina…..

Nu ska jag väl tillägga att den numera är förpassad till landet, och där kommer den till sin rätt, då gärna i snickarboden.

Detta var bara två av alla favoriter som ingår i familjens gamla arkiv, var så säker det kommer flera, tro mig!

Ta hand om dig så länge, imorgon kommer Helgens söta……

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Älskade favoriter”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: