Ack Värmland….

Äntligen blev det tillfälle för en kort tur till Värmland, denna gång var syftet några kulturella upptåg.

Sandgrun i en annan tappning än den jag är van vid, hur många gånger har jag inte varit i Karlstad och tagit en och annan runda på golvet där, då på den tiden var det inte många som befann sig i Karlstad som inte tog en tur på Sandgrun, det var den tidens kultur.

Nu är det en annan kultur som huserar här, inte sämre på något sätt, Lars Lerins helt fantastiska tavlor.

Här kommer en bonanza på magiska målningar…

De där söta hönsen är mina små favoriter, jag gillar höns, de är bara så underbara och kan roa vem som helst, de här är så fantastiskt fina.

Hejdå säger vi till intendent Junior och tackar för idag.

En liten avstickare till Selmas Mårbacka, första svenska Nobelpristagare samt första kvinnliga pristagare, sen har hon ju skrivit några böcker, suttit i akademin, med mera…….

Så vackert här…..

Mårbackor i fönstren så klart

Inomhus fick man inte ta några bilder, så jag tog mig så klart till de fantastiska blomrabatterna och gick ” bananaz” vilka underbara blommor, vill ha alla.

På väg tillbaks till huvudstaden hade maken bespetsat sig på ett museumsbesök till….

Alfred Nobels museum i Karlskoga, men Nähä där gick min gräns, vet hur han kan gå i timmar och läsa på varenda skylt, så caféet blev perfekt för mig, och skyltarna blev inte så grundligt lästa denna gången.

Tack bästa Värmland för denna gång, ses igen!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Ack Värmland….”

  1. Vilken bra och trevlig blogg, så många intresserade inlägg om både det ena och det andra, bra jobbat. Jag kommer följa med stor glädje, tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: