Loppis

Det här med loppis är inte så dumt, närmare bestämt riktigt skoj, nu gillar jag ju auktion mer men de lyser med sin frånvaro för tillfället av kända skäl.

Just denna loppisrundan blev lite extra skojig eftersom våra ungdomar mer än gärna hängde på, så himla kul se vad de är intresserade av, de har ett helt annat loppistänk än vad jag har, och kollar på andra fynd helt enkelt.

Det här tittar de inte alls åt, kaffekoppar tillhör en svunnen tid, säkert därför de är så billiga, men jag lovar de kommer tillbaka vad så säkra.

Figurer då, nähä….

Den här hade min mormor kunnat gå i döden för, Guldkroken 70 tal

Samlartallrikar då….. inte alls, inte någon enda människa vill ha dem nu, kostar ingenting, kassen att bära hem dem i är dyrare.

En riktig klassiker från 80 talet då alla köpte pottor i alla de slag.

Nu börjar ungdomarna vakna till, blommiga engelska tallrikar och fat av alla de slag, det kan de tänka sig mer än gärna.

Nu var det väl kanske inte just de här som fick följa med hem, men några andra fick äran.

Konstigt det där med trender, eller kanske inte, de kommer och går, så har det ju alltid varit.

När jag var ung eller yngre så skulle det vara en 50 delars servis, med 12 av varje tallrik, flera fat och skålar.

Sen kom bara vita tallrikar, vitt, vitt, vitt, och nu verkar det vara mycket blommigt gärna olika blommor också, tror nog de där influensers har ett finger med i spelet, kanske jag ska starta en trend….. .

Romantiskt ska det vara….. och då gärna en 50 delars servis…..

Ta väl hand om dig!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Loppis”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: