SneakPeak

Här kommer en liten sneakpeak på nyhetsfronten av klänningar, skor och lite av varje….

Mycket rött i höst och mycket kedjor på skor, väskor och även runt halsen, snyggt

Nyheter från Zara

Nyheter här från Zara

Som sagt mycket kedjor både i guld och silver, allt från Zara

Mycket snyggt från Other Stories, Veja sneakers en favorit

Nyheter här från Other Stories

Arket kommer med många snygga klänningar

Arkets nyheter

Veja sneakers och klänning från Marquet

Väska med grova kedjor från Zara

Solglasögon Celine

Inte utan att man redan längtar lite till hösten, jag vet…. knappt man får säga det, men jag älskar hösten, kura in, tända ljus och så är det ok att krypa upp i soffan utan att behöva tänka på att man måste ta vara på ……. solen, värmen eller vad man nu måste ta vara på under sommaren. Inte riktigt lika många måsten på hösten som på sommaren, måste grilla, fixa senaste salsan, bada, sola, dricka rosé, sylta, safta, plocka bär, resa, läsa osv…..så klart detta är mysigt också, men ibland tycker jag det blir lite för många måsten, iallafall i min smak.

Imorgon dax för helgens söta, ta väl hand om dig så länge!

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre ljuvliga små liv, 8,6 och 2 år. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “SneakPeak”

  1. Du har så rätt, jag älskar ochså hösten. Tack för alla härliga tips , och du skriver så bra. Så många hälsningar Carina N. Kajsa& co.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s