Sommar i P1

Vad är mer sommar än jordgubbar och Sommar i P1.

Det är en höjdpunkt när sommarvärdarna presenteras, alltid lika spännande att äntligen få veta vilka det är, en del kända och en del lite mindre välkända, mixen brukar bli just så spännande och intressant som man vill ha det.

Jag lyssnar när jag kan, på promenaden, i bilen, sent, sent på kvällen, eller när jag har tid eller lust helt enkelt, problemet med det är att jag först väljer de värdar jag känner till, de andra glöms bort eller kommer i sista hand, och då är risken stor att man helt enkelt missar något som kanske är helt fantastiskt, så från och med nu lyssnar jag på alla i tur och ordning, ett tips …… gör det!

Här kommer några jag lyssnat på de senaste åren som jag aldrig glömmer, de har alla berört mig på något sätt.

Anja Pärsson 2012

Midsommardagen, på väg i bilen till Stockholm när Anja berättade om sin kärlek till Filippa, otroligt starkt och modigt.

Tack Anja för det!

Sportjournalisten Johanna Fränden 2013

Långpromenaden när Johanna på ett fantastiskt roande sätt beskrev bl.a sin relation med Zlatan, när man är sportintresserad som jag är var detta program både roligt, underhållande och intressant.

Tack Johanna för det!

Stina Wollter 2019

Solstolen på stranden, när Stina berättade om brevet från cancersjuka flickan, många tårar rann på kinden, och fler än en gång fick jag avbryta för att efter en stund orka fortsätta lyssna, starkt, mycket starkt

Tack Stina för det!

Björn Natthiko Lindblad 2020

I bilen på långa resan, ska ni LYSSNA på ett program i sommar, välj detta, så starkt och berörande på många sätt, inte ett öga torrt, ett av de mest rörande program jag hört

Tack Björn för det!

Detta var några stycken av de programmen jag aldrig glömmer, minns exakt var jag befann mig och kan känna känslan fortfarande.

Har ni inte lyssnat på dem, kan jag varmt rekommendera att göra det.

Så finns det många, många fler som presenterat fantastiska program, och alla har vi så klart våra favoriter, detta var mina.

Säsongen har ju precis bara börjat, så det kommer många fler högtidsstunder, det är jag säker på.

Tag hand om dig!

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: