Karl Fredrik på Eklaholm

Vilket trevligt livsstils program, och vilket trevligt ställe, Eklaholm, ja, jag har varit där, och det ångrar jag inte, så annorlunda allt annat, en blandning av trädgård, blommor inredningsbutik, ja, lite av varje i en salig härlig röra.

Har ni sett? En så ljuvlig upplevelsebutik om man gillar blommor och inredning i en skön blandning, och vem gör inte det?

Och så grädden på moset…….

Så var han där, Karl Fredrik, såg nästan lite blyg och förnärmad ut, många bilder blev det lita på det, vi var inte själva där precis.

Sambon Petter jobbade också på, men Leopold och JC ( Jan Conny) samt Hamlet de låg nog på nån soffa inomhus och jäste, de valde bort uppmärksamheten denna dag, förstår dem nästan.

Tack för besöket! Jag sitter bänkad ikväll, lita på det!

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Karl Fredrik på Eklaholm”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: