Sommar loppis

Kön ringlar sig låååång för att få komma in till loppis lokalen, 50 personer åt gången, 1 ut 1 in, precis som det ska vara.

Utomhus går det snabbare, större ytor, mer plats.

Så hinner man fundera lite, vad ska jag hålla lite extra span på idag, vad är det barnen brukar uttrycka önskemål om? Har nog koll tror jag, ska bli spännande, nu gillar jag i och för sig auktion bättre, men nu är det som det är, bara till att förhålla sig.

Priserna på glaset är helt galet låga, ett par hundra lappar för 10 Lindstrand glas och 300.- för 10 dessertglas från Orrefors.

Simon Gates Tusen fönster, vas, skål 395.- st, inte klokt va billigt, munblåsta på bruket för längesen, så vackra.

Och så är det ju det här med kaffekoppar, inga pengar alls för de tunnaste finaste fältspat kopparna

En del är vackrare än andra och ingen fick följa med hem idag.

Älskar fåtöljer, hur fina är inte de här små söta Emmorna, tänk svart/ vit randig eller bubbelgum rosa.

Vackert skåp

Nöjda och belåtna med dagens inköp, blev inte så mycket idag, men det som fick följa med är jag så glad för, och det är som en väninna säger, Ett billigt nöje, håller verkligen med.

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: