Torghandel och Reko ring

Onsdag, vår fantastiska torghandel med alla ”torgare” som tidigt, tidigt på morgonen packar upp sina varor, som vi sen får ta del av, och oj, vad vi uppskattar det.

Idag är vädret väldigt gynnsamt för en bra torg dag, så det är många aktörer på plats, allt från blommor till babykläder.

Detta är en liten kavalkad över vad som idag erbjuds, varken osten, korven eller fisken kom med på bild, blir deras tur nästa gång

Så när eftermiddag övergår till kväll är det dags för hämtning på Reko ringen, oj, så många fina lokala producenter vi har som erbjuder sina fantastiska produkter, härligt.

REKO står för Rejäl Konsumtion och är ett sätt att handla lokalproducerad mat, helt utan mellanhänder, hur bra låter inte det, toppen tycker jag.

Ta hand om dig

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre ljuvliga små liv, 8,6 och 2 år. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s