Tallrikar, tallrikar, tallrikar

Försommar och vanligtvis en massa högtider och festligheter på gång, bröllop, konfirmation, student, och en hel del annat firande också.

Nu blir det ju inte riktigt som vanligt i år, men med mindre firande, och med mindre sammankomster med sunt förnuft, hoppas jag vi ska kunna umgås ändå.

Så kanske vi vill unna oss lite nytt porslin till middagen,här kommer lite tips på snygga tallrikar och lite dukar till det.

Ett lite tips när du ska köpa dig nya tallrikar, fundera lite på vilken storlek du vill ha, om jag får råda välj 26 cm eller 28 cm, tidigare var det väldigt vanligt med 24 cm, men de är alldeles för små, så…. större tallrikar.

Jag har skåpen ” fulla” med tallrikar, och där finns ju såklart favoriter, tänker nöja mig med att visa en, ett arvegods som jag bara älskar….

Mina fisktallrikar, ovala med olika fiskar på, så fina…..

Har blivit några goda fiskmiddagar på de här….

Så kommer här några härliga dukningstips som jag lånat.

Så tycker jag om att ha målbilder, det är bra och man kan ha några stycken. De ska va realistiska,och jag kan se mig själv i dem.

Här kommer en

Jul middag med hela familjen äntligen samlade, jag kan se hur uppklädda vi är, var vi sitter runt bordet, småbarnen kivas lite, en del äter det, andra det, någon dricker snaps, någon inte. Alla barnen bara väntar på att få ” leka” med sina klappar, det är en av mina målbilder, och den bör va realistisk, eller hur?

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: