Skor, skor, skor…..

Ni som känner mig, undrar ju så klart?

När kommer inlägg om skor? Sånt skofreak som du är!!!!!

Vet faktiskt inte hur många par jag har, men många, maken säger 100 par men nä inte riktigt så många, kan liksom inte göra mig av med dem, men jag borde faktiskt göra det, där finns de jag aldrig skulle ta på mig igen, äsch de får vara kvar, någon maskerad kanske någon gång

Det första en del ser på människor är ögonen, händerna, osv. det första jag ser är skorna, helt omedvetet går ögonen till fötterna, jag kan efter en fest med många gäster säga exakt vad de haft på fötterna, främst kvinnorna då, kanske inte stämmer till 100%, men vem kan kolla?

Nu kommer en bild kavalkad och detta inlägget skulle kunna bli hur lååååångt som helst, finns ju så mycket snygga skor, och alla säljer ju skor nu för tiden, så utbudet kan man inte bli besviken över

Sneakers i all ära, både snyggt och skönt att ha på sig, men ibland är man ju bara så sugen att ta på sig ett par skor, fötterna dock inte riktigt lika sugna, va bortskämda de blir i sneakers träsket, ha, ha

Loafers alltid lika snyggt och dressat.

Nöjda nu??? Nä, tänkte väl det…..

Får nog göra ett inlägg snart om bara sandaler, utbudet är massivt, så vänta ni, det kommer

Sen är det, det här om ” highheel” finns det något läckrare än riktigt höga klackar på dem som kan gå i det på riktigt, jag kan inte, men önskar så jag kunde, kanske inte för sent, får sätta upp det på min ” bucket list”, highheel skola, något för dem som planerar aktiviteter för 60 plussare kanske, jag anmäler mig direkt.

En som kunde gå i höga klackar var min farmor, det första hon tog på sig på morgonen var sina svarta, höga pumps och underklänningen, det var hennes morgon outfits, något att ta efter.

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: