Utemöbler

Säkert har de flesta redan tittat, funderat och bestämt sig för vilka utemöbler man vill ha till säsongen, om man ska ha några det vill säga, ska bli en supervarm sommar om man får tro kvällstidningarna, och det gör man ju gärna vid de prognoserna.

Jag har kollat lite på vad jag skulle kunna tänka mig, och det är nog hög tid att bestämma sig, lär väl gå åt som smör i solen i år,när vi nu ska träffas utomhus så mycket som möjligt, får nog kolla på parasoll också om det nu ska bli så varmt eller om det möjligen kommer någon skur

Oj, oj vad mycket snyggt det finns, Loungeset, Stolar, Matbord/stolar, soffor, både till balkong, altan eller kanske orangeriet, åh, vad jag skulle vilja ett sådant…… orangeri, vackert namn iallafall, får önska mig det.

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: