Vårjacka

Ska jag vara helt ärlig, hade jag nog inte tänkt mig detta inlägg, senaste åren tycker jag vi haft två årstider, vinter och sommar och då behövs ingen vårjacka. Gick nog ut med den attityden iår också men har nu fått ändra mig, får nog kolla lite vårjacka iallafall, vinterjackan i mitten av maj känns sådär.

En som de senaste åren fått hänga med är min Colmar lätt dunjacka, så användbar, tjock tröja under om det behövs, lätt att knyckla ner i väskan, huva om det skulle börja regna eller blåsa, en allround jacka helt enkelt

Bomberjacka är också en sådan där användbar både till jeans eller kjol/ klänning

Trenchen är en riktig favorit som man verkligen bör ha i en basgarderob, får nog skaffa en sån, här är några modeller, finns massor.

Jeansjackan då…..sååå snyggt och passar till allt, bara modell, märke och plånbok som styr.

Toteme jackan, elfenben i Cashmere, vill ha!!!!!

Fler snyggingar, Trenchen i rockmodell, snygg variant, Manchester i skjortmodell, trendigt, lilla korta jackan med volang, hur snygg!!

Blå Merino ull/ bomull, snygg quiltad bomber,lite längre quiltad jacka, perfekt till lite kyligare vårkvällar.

Sist men inte minst, grön ull jacka vår, sommar, höst, vinter, när kan man inte ha den????? Möjligen en varm sommar dag, men det blir ju sommarkvällar också.

Här är ett litet urval från mig, som nu inser att det är nog dags att förnya vår jack garderoben lite grann, men hur bestämma vilken eller vilka?

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Vårjacka”

  1. Förra året sa du att du aldrig mer skulle köpa någon vårjacka för du använder aldrig den😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: