Proffsen svarar….

Välkomnar veckans tredje proffs att svara….

Proffsen på Kajsa& Co är så här taggade att svara på mina frågor. Visste ni att de firar 20 år i höst, känns som igår jag gick till Klippoteket, innan de flyttade ihop på Sandgärdsgatan.

Oj, oj vad mycket trender det runnit under broarna under den tiden, på 70-80 talet var det absolut viktigaste att se ut som alla andra, alla var permanentade, och då menar jag alla, idag ser det inte riktigt ut så….. Hör här!

Här kommer mina frågor och Proffsen svarar

Första ni tänker på när kunden kommer?

Proffsen svarar: Det viktigaste är att kunden känner sig välkommen, känner förtroende och får en fin och bra konsultation

2. Trender då?

Proffsen svarar: Finns inte så mycket direkta trender- allt är rätt, man kan ju säga att det individuella är trenden, man vill ha en frisyr som passar sig själv, stylingtrenden är också tydlig- variation, lockig, vågig eller rakt allt är rätt.

3. Mest vanliga ni utför?

Proffsen svarar: Utan tvekan, klippning till männen och klipp och färg till kvinnorna

4. Vanligaste felet?

Proffsen svarar: Hm…. Finns inga fel, näe vi tycker inte det finns några fel helt enkelt.

5. Favorit då?

Proffsen svarar: Utan tvekan- Att kunden går härifrån nöjd och belåten, har fått en skön, avkopplande och trevlig stund i en avkopplande miljö, det är favoriten det!

Så skön inställning, att det är det individuella som gäller, och att inget är fel liksom, det är väl en trend som gäller i fler branscher, om man köpt något annat än V jeans på 70 talet, ja, då var man inte med helt enkelt

Tack proffsen, för att ni tog er tid, och för att ni gör oss snyggare.. Sa jag att man kan känna sig trygg i miljön här i dessa tider.

Imorgon nytt proffs, nyfiken?

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: