Proffsen svarar……

Då välkomnar jag veckans andra proffs att svara….

Tjejerna Mathilda Åklundh och Suzanne Beving på Nordic Wellnet står redo att svara på mina frågor och berättar också att det finns tre anläggningar i Växjö, och en fjärde på gång, jag inser direkt att skylla ifrån sig för att undgå träning pga. för få anläggningar, det kan man glömma i den här stan.

Uteträning känns idag som ett bra träningsalterativ, så härligt kunna röra på sig och samtidigt få en massa frisk luft på köpet, toppen tycker jag.

Här kommer mina frågor och Proffsen svarar

1. Första man ska tänka på när man börjar träna?

Proffsen svarar: Våga vara nybörjare, alla är välkomna att vara med efter sina förutsättningar

2. Vårens trend?

Proffsen svarar: Uteträning som utvecklas hela tiden, särskilt i dessa tider. Seniorträningarna väldigt populära, men inställda just nu, tyvärr, men de återkommer så fort det medges, det är ett löfte.

3. Mest vanliga träningsformen?

Proffsen svarar: Gruppträning, och då alla pass.Barre är det senaste och seniorerna kommer väldigt starkt

4. Vanligaste felet?

Proffsen svarar: Att många går ut alldeles för hårt, och därmed tröttnar snabbt, ett supertips är att gå på gyminfo pass, där man går igenom hur maskinerna funkar, hur bra är inte det?

5. Favorit då?

Proffsen svarar: Booty movie och Spinning

Träningsformen Booty Movie låter spännande tycker jag, lår och rumpa, jo, jag tackar jag, blir båda lite mindre och fastare tar jag det! Lite loppbands, så är det klart, eller????

Tack tjejer för ni tog er tid och för att ni ser till att vi är i toppform, så gott ni kan iallafall,

Imorgon kommer ett nytt proffs, spännande va?

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: