Hockey

På Lördag börjar hockey vm……

Äh, skojar ju…. blir ju såklart inget vm i år, men man kan ju bläddra lite i bilder från forna vm hockey år, och känna lite av den där underbara hockeykänslan, älskar hockey och hoppas, hoppas vi kan återgå till arenorna till hösten.

Starstruck vm Kph 2018

Det finns ju så klart ett lokalt lag också. ”Laget i mitt hjärta” är en slogan Växjö Lakers har, låter bra tycker jag, så många fantastiska upplevelser vi fått under åren, kolla här…..

Älskad supporter
Svenska mästare 2015
Getingen på plats

På väg till Vida arena för ännu en spännande säsong, och vilken sådan 2018….

En nyrakad Rahimi

Ja… vilken säsong, serieledare och 20-1 på fyra raka matcher i finalen, vad säger man????

Jo, längtar till ny härlig säsong.

I morgon blir det ingen hockey, utan något annat

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: