Pensionat och Hotel

Jag har alltid haft eller har en dröm om ett litet pensionat, ett sånt där litet där damerna sitter på verandan, samtalar med varann, dricker kaffe och sherry, hur mysigt låter inte det? Det där med sherryn är nåt särskilt, låter så mysigt…. ska vi ta ett glas sherry? Försökt få flickorna i familjen att tycka det också, går så där tyvärr.

Nåväl, har nog läst lite för många ” feelgod” böcker, bädda sängar, städa toaletter och koka ägg kanske är verkligheten, inte lika spännande dock, men drömmen lever, också att flickorna ska fråga, Ska vi ta ett glas sherry?

Medan jag väntar på att drömmen ska slå in, tänkte jag börja i hotellbranschen, kolla här…

Just det, bihotel, hur smart är inte det?

De små pollinerarvännerna behöver boplatser då deras naturliga mer och mer försvinner pga, förändrad miljö

Skyddat läge, gärna öst, morgonsol ( kräsna hyresgäster).

1 1/2 meter från marken, helst i närheten av träd och växter, gärna vatten också, fågelbad går bra

Finns många fina att välja på i butikerna, kostar inte så mycket heller.

Fast jag tänker nog göra ett själv, ja, maken då förstås.

Ett lösvirkeshus i 3 våningar med balkong och altan, ni ska få se…..

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Pensionat och Hotel”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: