Otrevligheter

Idag blir det inte särskilt mysigt på bloggen, så är det ju i verkligheten också, omysigt ibland helt enkelt.

Det här är bland det värsta med att värmen kommer, och det behöver inte bli särskilt varmt heller förrän otygen kommer, FÄSTINGARNA, hatar dem, är också en riktig fästingmagnet, är som att de står på rad och klappar händer när jag närmar mig, vad har jag gjort dem liksom?

Men så har jag också blivit mästare på att känna igen dem och att snabbt ta bort dem, pincetten är aldrig långt borta kan jag säga.

Men är oturen där så kan det se ut så här när borrelian slår till, tack o lov finns ju antibiotika till hands, så vi kan få hjälp.

Värre är det med TBE, det hjälper inte med någon antibiotika, men vaccin finns och denna familjen är vaccinerad upp över öronen kan jag säga, inte så utbrett här i trakten än, men man vet ju inte, och varför riskera, så tänker jag .Passa på er, de är på hugget, och de sitter och väntar där man minst anar det.

Ta hand om dig

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: